Close
0745782812 office@florinuntacluj.ro
Despre noi

Noi planificam si decoram nunti
care capteaza imaginatia

~ Nunțile sunt evenimente semnificative în viața oamenilor și, ca atare, cuplurile sunt adesea dispuse să apleze la persoane  cu experienta in domeniu, pentru a se asigura că nunțile lor sunt bine organizate.

~ Toate nuntile sunt frumoase, atunci cand exista dragoste si oameni implicati in a va transforma visele voastre in realitate; pentru ca, DA, cand e vorba de nunta voastra, asteptarile si visele voastre chiar conteaza si trebuie sa fie implinite intocmai !

~ Florile. prin desarvirea lor vor aduce un plus de naturalete, prospetime si culoare nuntii tale; de asemea ele trebuie sa reflecte personalitatea si stilul tau.

~ Exact asta este pasiunea noastra, de a tranforma fiecare nunta in momentul sublim, irepetabil si memorabil la care viseaza fiecare mireasa !

Cristina & Kevin R.

Talent, pasiune şi răbdare. Într-un cuvânt arta de a crea ceva frumos. Să iubeşti frumuseţea înseamnă să fi un om al detaliului, al nuanţelor, al frumosului şi să faci din ceea ce ai şi cu ceea ce ai pur şi simplu ceva wow. Îmi plac florile enorm iar modul în care te poţi juca cu nuanţele este fantastic, mulţumesc frumos pentru dăruirea cu care ai ales să lucrezi, s-a văzut pănă la cel mai mic detaliu, pur şi simplu wow, pozele spun mai mult decât o mie de cuvinte.

Cristina & Kevin R.
Eliza M.

Echipa talentată, atentă la detalii, dar cel mai important pentru mine: răbdatoare şi dispusă să asculte şi să realizeze tot ce mi-am dorit. Recomand cu încredere!

Eliza M.
Ariana R.

O colaborare reuşită. Mulţumim pentru implicare şi dăruire, aţi reuşit să ne surprindeţi plăcut în ziua nunţii noastre. Vă mulţumim!

Ariana R.

~ Lasa-ne sa iti impodobim nunta ! ~

Cere-ne o oferta